Bezoek eens de kinderboerderij in het Stadspark
Achter het houten hek waan je je in een wereld vol dieren. Op deze kinderboerderij lopen de geiten lekker los over het terrein. Je mag ze best even aaien. Ook leven er varkens, koeien, paarden, pony’s, ezels, konijnen, cavia’s, kippen, kalkoenen, pauwen, loopeenden en ganzen. Wat een gezellige beestenboel middenin het groene Stadspark!

Naast de kinderboerderij vind je Paviljoen ’t Groene Hart
Hier kan je terecht voor koffie, thee, fris, een gebakje, lunch, ijs en ander lekkers. De medewerkers van Werkpro verzorgen dit graag voor jou. Het paviljoen is ontworpen door architect Eduard Gerds. Het is een duurzaam gebouw. Bijna al het materiaal had een eerder leven. Zo komt het hout van een pand dat gesloopt werd en lagen de gele steentjes eerst in de binnenstad. De meubels zijn tweedehands en het gebouw gebruikt groene energie.

Rondom de kinderboerderij organiseren wij natuuractiviteiten
Zo start hier het Bomenpad, de speurtocht op de kinderboerderij en het paviljoen is ook het verzamelpunt voor onze excursies. Daarnaast organiseren wij in het paviljoen exposities. Er hangen mooie schoolplaten aan de wand en in de vitrines staan interessante, opgezette dieren.

Ook de allerjongste bezoekers genieten van de pasgeboren dieren
Play Video
Play Video