Verjaardagsfeestje

Verjaardagsfeestje Eendje Waggel

Geef je verjaardagsfeestje in de Boerderijum in Beijum!
Je beleeft dan leuke avonturen met Eendje Waggel. Theehuis De Zijlen dekt een feestelijke tafel om je te verwelkomen.
Terwijl iedereen wat lekkers eet en drinkt kun jij de cadeautjes van je vrienden en vriendinnen uitpakken. Natuurlijk ontvang je ook een cadeautje van ons!

Eendje Waggel
Op een dag werd er een zacht en donzig veertje gevonden in het Bezoekerscentrum. Een eindje verder waren kleine afdrukken van eendenpootjes te zien. Was er een eend binnen geweest? Misschien een eend uit de sloot bij de Boerderijum?

Met een oranje neus, net als een eendensnavel, volgen jullie de avonturen van eendje Waggel in het Natuureducatie-Centrum. De jarige krijgt ook nog echte veren om! Jullie krijgen een mand mee met allerlei leuke eendenspulletjes die je gebruikt bij spelletjes en opdrachten. Zo kom je van alles te weten over Waggel, haar familie en andere dieren in en bij de sloot. Tot slot maken jullie een eigen eendje Waggel om mee naar huis te nemen.

Prijs per kind: 10 euro.
Maximaal 10 kinderen, 2 volwassenen gratis. Inclusief taart of pannenkoeken, limonade, snoep en activiteiten in het bezoekerscentrum. Met Theehuis de Zijlen kunt u speciale afspraken maken op het gebied van de catering.
Feestjes zijn mogelijk op woensdag- en vrijdagmiddag tot 16.00 uur. Voor een groep van meer dan zes kinderen is begeleiding van 2 volwassenen gewenst.

Reserveren
Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met De Zijlen: 06-22700885. Na de reservering ontvangt u een brief met daarop de afspraken en de gang van zaken.
Voor informatie over Eendje Waggel kunt bellen naar NDE: 050-367 63 23.